Intensyvioji Mėnulio pilnatis Skorpione

Intensyvioji Mėnulio pilnatis Skorpione

Pilnatys – Mėnulio ciklo pikas. Tokiu metu, atrodo, išdidėja viskas! Visai kaip ir pats Mėnulis. O gal tik ryškiau pamatome tai, ką esame linkę ignoruoti, užspausti, sąmoningai nesuvokti. Mėnulio pilnaties šviesoje savo ir aplinkos tiek pozityvius, tiek negatyvius dalykus jaučiame stipriau, intensyviau, aiškiau.

 

2024 m. balandžio 24 d. 02 val. 48 min. stoja Mėnulio pilnatis Skorpiono ženkle. Mėnulio pilnatis Skorpione savyje turi potencialą išskleisti gilius vidinius žiedus. Šiuo laikotarpiu visatos algoritmai mums atidaro pasąmoninius požemius. Aiškiai pamatysime, pajusime, aplinka ar įvykiai mums parodys, koks tas mano vidinis sodas. Skleidžiasi bijūnai, pakalnutės, žydi vaismedžiai? Ar piktžolėmis apžėlusi žemė? O gal išdžiūvęs ir apleistas, nelankytas mano gelmių sodas?... Aiškiau nei bet kada pamatysime savo gyvenimo trūkumus, silpnybes, kliūtis ar klaidas. Skorpionas suteiks drąsos nuo to nebėgti, susitikti su tikruoju savimi ir transformuoti, lengviau priimti pabaigas ir įžvelgti naujas pradžias, efektyvesnes galimybes. 

 

Saulė esanti Jautyje (opozicijoje su Mėnuliu) rūpinasi stabilumo, saugumo, žemiško grožio žiedais. Mėnulis Skorpione kviečia prisiminti, įsileisti (nusileisti) į savo paties priėmimo, gijimo, vidinės galios erdvę. Juk iš vidinių mūsų sodų auginame ir savo išorinio gyvenimo žiedus.

 

Šios pilnaties raktas – išdrįsti supurenti dirvą naujajai savo „Žemei“, naujo ciklo sėkmei. 

 

Mėnulio pilnatis Skorpione įprastai išryškina santykių temas. Šiuo metu ypač suplonėja linija nuo meilės iki neapykantos. Tai aistringas, kerštingas, impulsyvus metas, kada instinktai veržiasi paimti viršų, kai esame linkę į kraštutinumus, riziką. Galime jausti įvairiausių baimių ar nesuvokto nerimo. Esame linkę užsidaryti, užsisklęsti ar pasinerti į paslapčių, klastos pasaulį.

 

Šios intensyvios energijos gali būti panaudotos pozityviąja prasme (nors tam ir prireiktų daugiau sąmoningo indėlio). Pasinerkime į mistikos, stebuklų, ezoterikos, angelų ar Dvasios paieškas. Išdrįskime apginti, būti Šviesos kariais. Intensyviai skorpiono energijai suvaldyti taip pat palanku užsiimti fizine veikla, sportu, ugdyti ištvermę.

 

Šios Mėnulio pilnaties Skorpione rekomendacijos:

  • Bendraukime pasitelkę atjautą, kantrybę, kalbėkime tiesą
  • Tausokime emocinę, psichinę savo ir aplinkinių sveikatą
  • Vadovaukimės pirmuoju impulsu
  • Išdrįskime atsisveikinti, paleisti, atleisti (ypač senus emocinius bagažus, blokus, žaizdas). Kai kas šiuo etapu keičiasi negrįžtamai.
  • Palanku apsivalymo, detokso procedūros, meditacija, malda, retritas, dienoraščio peržvalga ar panašūs ritualai
  • Būkime lankstūs netikėtuose pokyčiuose
  • Venkime dramų, nusikreipkime į Šviesą

 

 

Harmoningų pokyčių!
Šviesios transformacijos! - Astrologė Ieva

Grįžti į tinklaraštį