Mėnulio jaunatis Avino ženkle. Saulės užtemimas.

Mėnulio jaunatis Avino ženkle. Saulės užtemimas.

2024 m. balandžio 8 d. 21.20 val. įvyks Mėnulio jaunatis Avino Zodiako ženkle. 21 val. 17 min. sulauksime Saulės užtemimo maksimumo.

 

Šis užtemimas uždaro „užtemimų koridorių“, kurio metu galėjome jausti intensyvėjančių energijų sūkurius, netikėtus įvykius, jautresnę nervų sistemą. Užtemimų laikotarpiu įprastai susiduriame su neišvengiamomis savo anksčiau padarytų sprendimų ir veiksmų (o gal ir neveikimo) pasekmėmis. Dažnai esame įtraukiami į situacijas ar įvykius tam, kad padarytume pokyti, išliptume iš seno, atgyvenusio veikimo modelio arba nutrauktume senus įpročius, įsitikinimus ar pan. Tai suvokus – daug lengviau priimti kylančių karminių verpetų suintensyvėjimą ir pasinaudoti proga sąmoningai iš jų pasitraukti. Užtemimų laikotarpiai – tai galingos energijos portalai, tarsi šuliniai, kuriuose aktyvuojasi visos potencialios galimybės. Jei susitelksime į negatyvą, jis padidės, bet jei įžvelgsime galimybes, taps įmanomas evoliucinis šuolis. Kad ir koks chaosas aplink vyktų, supraskime, tai kosminė Visatos pagalba, kuri mums nutiesia pagreitintą bėgimo takelį. Tik savo laisva valia gailime tuo pasinaudoti (arba ne).

 

Saulės užtemimai visada savyje turi padidintą jaunaties energijos potencialą, tai kosminio atsinaujinimo momentas (tarsi būtų paspaustas reset mygtukas). Toks senų ciklų išbaigimo laikotarpis ir naujų sėklų sėjimo metas sutampa ir su šios Mėnulio jaunaties simbolinėmis reikšmėmis. Jaunatys Avino zodiako ženkle mums visada nurodo į atsinaujinimą, išsigryninimą, atsigręžimą į save tikrą, autentišką, į paiešką savasties, savo individualaus veikimo modelio, savo unikalaus dieviško talento skleidimo. Šioje žemėje kiekvienas esame su savo misija. Avino Zodiako simbolika suteikia drąsos būti savimi, būti savarankišku lyderiu, natūraliu ir nuoširdžiu, kovoti už save, už savo teritoriją, savo žmones, savo idėjas. Tai veržlus, aktyvus ir pasitikintis archetipas.

 

Šiuo laikotarpiu savo jėgą panaudokime ne destruktyviu būdu, bet priešingai, konstruokime naujo begalinių galimybių gyvenimo pamatus. Ne konkuruokime – o ieškokime bendradarbiavimo variantų. Nesilaikykime seno kategoriškumo, bet efektyvaus lankstumo. Pasitikrinkime dar kartelį, ar tikrai padariau viską, kas nuo manęs priklauso, kad naujų ciklų sandūroje įžengčiau būdamas tiesoje ir tikrume su savimi, su aplinka, su visu pasauliu.

 

Taip pat dabar galime jausti kiek daugiau nei įprastai dvejonių ir netikrumo gyvenime, nepaaiškinamo skausmo ar širdgėlos. Tokios būsenos galimos dėl Mėnulio jaunaties susijungimo su Chironu. Chironas simbolizuoja sielos žaizdų gyduolio archetipą. Kylančios praeities istorijos, įtampos, traumos ar nesuvoktos būsenos (juk sielos patirtys gali driektis daug gyvenimų prieš dabartinį įsikūnijimą) – visa tai gali būti ženklas apie vykstančius sielos gijimo procesus. Žaizdų gijimo procesui reikalingas pokytis ir laikas. Laiko neatsuksime, praeities nebepakeisime, bet dabartis ir joje priimami mūsų sprendimai, mūsų veiksmai, intencijos, pokyčiai – visa tai nulemia mūsų pačių kuriamą ateitį.

 

Ar žinai, kad esi Kūrėjo ugnies nešėjas Žemėje? Linkiu drąsos tai šviesai skleisti. Linkiu išminties ir nepalaužiamo žinojimo, kada ateina metas tą šviesą pasaugoti savyje ramybės būsenoje.

 

Linkėdama lengvumo - astrologė Ieva

 

Grįžti į tinklaraštį